Din spatele cortinei – ce facem de fapt în tabăra de la Măgura

M-am trezit azi dimineață cu o imensă dorință să mă uit câtă energie pot determina azi din mine. M-am gândit la cel ce ne dă lumină. Cât de echilibrat chimic și spiritual este soarele, spre a determina constant pentru cca. 20-30 de miliarde de ani, energie și lumină pentru a păstra și echilibra pe copiii săi, planetele din sistemul nostru solar.

Într-o asemenea condiție, mă uit la oamenii care sunt azi în tabără. Ce pot ajunge ei să determine în viitorul lor, pentru alți 50-100 de ani. Și pentru acest eveniment mă aflu azi aici, încercând să mă trezesc cu acest scop.

Tabăra nu este un loc al conexiunilor sau al creșterii nivelului de hormoni ai satisfacției de vreun fel, ci este un loc al practicii, prin 8 metode, spre dobândirea unui statut interior care poate determina energia pentru ce scopuri sunt în om și pentru a face față tuturor situațiilor sau problemelor care pot apărea în viitor.

Din acest motiv:

  • Aleg să practic exercițiile care determină mintea să primească capacitatea mult meritată de concentrare, atenție și voință.
  • Aleg să practic exercițiile de intuiție, silent (fără vorbire o oră pe zi), fără telefoane, de privire supraconștientă, de control emoțional prin neîntrerupere a celuilalt.
  • Aleg să practic prin nutriție specială, creșterea puterii organelor vitale ale omului: inima, creierul, ficatul, rinichii, stomacul, plămânii, pentru calibrarea lor să facă față oricărei situații care ar putea apărea în viitor.

În fiecare dimineață facem exerciții de energizare a voinței prin glanda pineală, de creștere a forței mentale și de putere pentru întărirea și regenerarea trupului.

Câțiva dintre participanți sunt a două oară azi, aici, la Măgura, participând și la cea din iulie 2021.
Prezentările pe care le avem la și după prânz sunt:

  • Creșterea Puterii Mentale și Exerciții Practice – 90 min.
  • Creșterea Forței Emoționale și Exerciții Practice – 90 min.
  • Anatomia, sănătatea și Vindecarea omului – 90 min.
  • Transformare Practică Comportamentală – Cum să câștigi orice ai

nevoie în interior.

Iar seara avem practici de auto-hipnoză, meditații pentru echilibru și putere internă, cât și sesiuni de întrebări și răspunsuri.

În iulie 2022, între 14-17 iulie, voi avea o tabăra similară, dar cu direcții mult mai puternice pentru accelerare spre sănătare, vindecare și forță interioară.

[vcex_button url=”https://www.alexandruplesea.ro/tabara/” title=”Poți vedea programul aici.” style=”flat” align=”center” color=”green” size=”medium” target=”self” rel=”none”]Poți vedea programul aici.[/vcex_button]

Prețul pentru rezervare până la 1 februarie 2022 este afișat și redus cu 25%. Participarea este pentru Maxim 14 oameni. Locuri disponibile 10, azi 9 octombrie 2021.

Salutări cu sănătate și îmbrățișări de la Măgura, locul unde creștem posibilitățile noastre interne!

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0