Psihologia Succesului Interior – Tabăra 1-4 septembrie 2022

Confortul unei vieți între 4 pereți are pe lângă mediul de protecție și siguranță, și un aspect mai puțin vizibil pe care, din lipsa de exemple în jur, nu-l luăm în calcul.

Acest aspect este îndatorirea omului față de drumul său evolutiv, prin care dificultățile la care s-ar expune, îl vor face mai invincibil.

Aceste mici dificultăți, cele mai multe fiind complet determinate de natură și nu de voința deliberată a omului, sunt imperativ necesare naturii pentru propria ei energie de expansiune. Fără ea, natura nu se poate dezvolta, iar cel mai mare instrument de evoluție, la care natura are acces este omul și, ulterior, viața organică de pe Pământ.

Acolo unde nu este efort, frecare, fricțiune, muncă, nu se creează energie – legea aceasta a fizicii este creșterea prin expansiune a tuturor elementelor cosmice, atât în noi, cât și în afara noastră.

Tabără pe care o fac bianual este determinată de această necesitate pentru evoluția organică a naturii pe care o avem în noi și în afara noastră.

Dificultățile care, încă din aceste cuvinte, scrise aici, pot apărea în tine: de refuz, neîncredere, imaginație sau lipsă de bani, sunt exact obstacolele pe care natura, cu simțul ei de prevedere, le așază în fiecare din noi pentru a ne ajuta să le depășim doar dacă dorim să contribuim expansiunii ei, cât și a noastră interioară.

Necesitatea de a contribui naturii se va completa când, în final, cea mai mare dificultate pe care o avem de trecut ca obstacol este clipa finală, când resursele interioare fizice sunt disfuncționale și moartea survine. Acest proces creează energie suplimentară naturii, pe care fiecare ființă sau plantă, din faună, floră sau oameni, o simte. În plus, și mineralele, metalele, vegetalele, rocile, tradițiile, culturile, investițiile, obiectele, religiile, au nașterea și moartea lor. Moartea lor însăși generând o energie în plus din cauza refuzului celui sau celor ce nu vor să o aibă.

Ei bine, pentru a face acest proces al expansiunii, mai optimist și distractiv, în tabără vom expune mai multe metode prin care, prin voință proprie, se va crea energie în plus pentru două direcții: pentru natură și pentru tine

Ulterior, ce vei face tu în plus cu această energie pe care o vei avea disponibilă, ține de toată pregătirea pe care o ai activă în prezent.

Mai sunt 2 locuri libere, din totalul de 14 participanți.
Orarul, activitățile și întregul desfășurător este aici: alexandruplesea.ro/tabara

Pentru întrebări suplimentare, ai sprijinul colegei mele Veronica la 0750 674 646

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0