Conferință Publică – Secretele Longevității și Sănătății

Nefiind doctor cu diplomă de funcționare sau cu autorizație de lucru în domeniul medical, îmi doresc să știi că lucrurile pe care pe care le voi prezenta în această conferință sunt strict informative pentru tine, dar care vin din cercetările și verificările proprii, și ele trebuie să treacă și prin propriile tale verificări, pentru a le vedea potențialul, cu adevărat.

Nu mi-am luat diploma de doctor, din cauza unui lucru simplu: mi-ar fi luat mult timp să dezvăț protocolul și să verific, pentru propria mea ascensiune, ce este și ce nu este real din el în corpul uman.

Fără o verificare bazată pe adevăr, nu aș fi ajuns decât un credul care urmează manualele de lucru, fără să am cu adevărat habar, despre repercursiunile asupra sacrei ființe umane.

Psihologia este și efectul necesității vindecării umane.
Atunci când al nostru creier, nu mai are capacitățile sale cognitive, putem vedea cu ușurință că alimentația precară sau malnutriția celulară, este o cauză care ”adoarme” cu succes, funcțiile care se ocupă de raționament: memoria, concentrarea, ascultarea, vorbitul, plănuirea, ideile, soluțiile.

Putem extrapola acest lucru, pentru fiecare organ sau țesut in corp. Când plămânii sunt afectați, abia mai urcăm scările. Când inimă e afectată, ea determină valuri de căldură sau răcire în corp. Când sistemul nervos e afectat, multe impulsuri negândite și nejudecate, apar.

Pe 12 Decembrie 2023, vom un demers susținut de multe lucruri practice, atât nutritive, cât și stabilizarea mindset-ului de vindecare, imperativ necesar pentru orice om, care iubește timpul și corpul împrumutat.

Vezi acest Film despre ce vei primi în conferință

Te poți înscrie de aici: https://alexandruplesea.ro/special

Unde: Muzeul Literaturii Române, București, Str Nicolae Crețulescu 8, în spate la Biserica Albă, pe calea Victoriei

Când: 12 Decembrie, ora 17.30 – 20.00. Vom începe și termina la fix.

Preț Participare: 100 Ron ONLINE. 150 Ron la intrare (doar dacă rămân locuri)

Maxim admiși în sală: 45 de oameni.

Conferința nu se va transmite ONLINE.

Și un mare plus, m-aș bucura să ne cunoaștem: în lumea reală.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0