Regenerare Celulară pentru Calibrare Mentală - Idei și Practici

Regenerare Celulară pentru Calibrare Mentală – Idei și Practici

Echilibrul mental este una din ocupațiile unui om care dorește sănătatea pe toate planurile vieții sale, fără să aibă ”deraieri” de la vreuna.

Îmbinarea activităților profesionale, profesionale, relaționale și spirituale, se realizează prin a da fiecăruia ”ce aparține Cezarului” sau cum am spune ”ce le trebuie fiecăreia”, mai exact timp, energie și educație pentru fiecare din ele.

Accelerarea, pentru oricare din ele, se face prin experiențe virale, senzoriale și vii, iar cele mai puternice sunt experiențele în care durerea sau disconfortul sunt mai puternice.

Delăsarea de la una, aduce dezechilibru la cealaltă.
Unul din factorii esențiali pentru a avea și determina energie constantă este capacitatea fizică de a le susține pe toate, sau cum ar spune un simplu sătean de pe uliță ”să fii capabil să împaci și capra și varza”, constant.

Pierderea energiei are la bază incapacitatea celulară de regenerare. La un copil care ”zburdă” 12 h pe zi, treaba e simplă: are cu ce să se manifeste fiecare funcție din el, constant.
La un un om matur, această energie scade pe măsura incapacității corpului de a se autogenera celular, iar din cauza faptului că sunt pierderi masive de celule zilnic, energia acestuia este vizibil încetinită.

Mintea este corelată și cu microbiomul. Funcțiile microbiomului susțin activitatea psihică.
Hrana influențează gândurile și le determină, în funcție de energia ei.
Fiecare aliment și lichid relaționează cu diverse componente din corp, iar toate acestea adunate, influențează deciziile și alegerile de zi cu zi.

Gândirea coerentă este determinată de voința interioară, iar gândirea ”deviată” de la realitate este determinată de acțiuni iluzorii, triviale sau adunate fără un sens determinat.

Calibrarea mentală are practici de lucru, pe care le vom practica în cele 2 tabere pe care le avem în 6-9 Iunie, la Măgura, Brașov și în 28 Sept – 5 Oct, în Madeira, Portugalia.

Conținutul exact al fiecărei tabere, poate fi consultat de aici pentru Măgura și de aici pentru Madeira.

Taberele conțin, pe lângă interesul spre Întinerire și Detoxifiere, idei și practici de lucru, cât și alimente și lichide, ajustate să genereze echilibrul și funcționarea capacității psihice la un nivel superior multora de lângă noi.

Regenerarea celulară a creierului este targetul nostru și va fi prioritar în cele 2 tabere din acest an.

Shopping Cart
0