5 Soluții Naturale Inovatoare pentru cei care stau la oraș

5 Soluții Naturale Inovatoare pentru cei care stau la oraș

Într-una din expedițiile la care am participat în Africa, acum 11 ani, mai exact în unul din satele de lângă Nairobi, în Kenya, după ce am urcat pe Kilimanjaro, am fost martorul la ceea ce se numește ”hrană specializată” pentru copii, în care din gâtul unei vaci, prin incizia de ½ cm făcută, curgea acel ”lichid roșu” care ne curge prin vene toată viața.

Copiilor din sat li se pregătea festinul!

Fiecare ½ de pahar primea și îl dădeau pe gât.

Săptămânal doza era dăruită. 

Explicația era simplă: prelungirea proceselor de creștere (celulară) din interiorul lor – factori și hormoni de creștere accelerată. 

Cei în vârstă, acolo, nu aveau disfuncții, nu aveau probleme sau boli fizice.

În fine, ulterior acestei experiențe cu titlul de ”amintire pe viață”, am dedus că programele sociale contemporane și propagate social, sunt atât de puternice în repetiții și ”împânzirea lor” socială, încât pare absurd doar gândindu-ne cum am putea să ne regenerăm sângele, la această variantă, anterior menționată.

Trunchiul copacului are rășină. Egiptenii o foloseau la mumificare.

Rădăcina are mineralele. Sumerienii prelungeau viața zeilor cu ea.

Frunzele au fitonutrienți. Grecii foloseau în trecut frunzele de la măslin, și ulterior măslinele pentru ulei. Frunzele aveau proprietăți de vindecare mai puternice.

Azi natura de la câmp este ”atrofiată” de chimicele și pesticidele fermelor de creștere a grâului sau altor vegetale. Însă pădurea nu. Pădurea are forța, iar câmpul are menținerea, vieții pe pământ.

Din pădure luăm fructele de pădure, scoarța de copac, fructele de sezon și ciupercile.

Statul la oraș anulează funcția de hrană generată cu o forță uluitoare, chiar halucinantă, a pădurii și pământului ei negru, plin de minerale.

 

5 soluții din natură pe care le putem integra stând la oraș:

  1. Toate plantele de ceai din piețe, lăsate în apă cu zilele – dacă devin prea amare se pot dilua cu încă o apă.
  2. Mănăstirile din oraș sunt o sursă bună de medicamente naturale (soluții, elixiruri)
  3. Mineralizează cu vitamine, plante, minerale și săruri, toate lichidele pe care le bei, inclusiv rachiul, vinul sau berea (cu cereale lăsate în bere).
  4. Comandă Online produse din toată românia, de la mănăstiri, ferme, producători locali.
  5. Hidratează semințele, pune carnea la sare sau la garniță, toată mâncarea făcută la foc lent, și găsește o sursă bună de murături – astea țin deoparte cele mai crunte boli umane.

Pentru a verifica aceste idei și pentru a descoperi și altele asemenea, atunci Luni pe 3 Iunie, cât și pe 10 și 17 Iunie, avem 2 evenimente mari:

  1. Luni 3 Iunie, ora 21.00, Webinar Gratuit: ”Soluții spre Vindecare prin Leacuri antice și Elixiruri tămăduitoare”. Click AICI pentru detalii și ÎNSCRIERE Gratuită. Maxim 100 de participanți. Durata 60 min.
  2. Luni 10 și 17 Iunie, ora 21.00: Masterclass pentru ”treburi serioase”: ”Soluții spre Vindecare prin Leacuri antice și Elixiruri tămăduitoare”. Click AICI pentru detalii și Înscriere. Durata 90 min fiecare sesiune. Locuri Limitate. Participare 97 Ron. Întrebările le luăm în direct.

Leacurile din România vor fi prezentate, pe doze, cantități și mix-uri pentru diverse afecțiuni.

Prevenirea este mama înțelepciunii.

Te aștept la cele 2 evenimente, poate pentru tine personal, dar și mai sigur pentru a împărți aceste lucruri, prin verificările tale, cu cei cu probleme și necesitate, de lângă tine.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0