Alzheimer, margarina și colesterolul - asta nu se știe despre ele

Alzheimer, margarina și colesterolul – asta nu se știe despre ele

Creierul nostru are 75% mielină. Masa și hrana mielinei este grăsimea. În special colesterolul.

Mielina este compusă din lipide 80% și proteine 20%. Compoziția ei este determinată de conținutul intern, dar funcția și abilitatea ei, de sistemul nervos periferic și central.

Prin urmare, este clar cât de necesară este grăsimea.

Uite aici un VIDEO SCURT de 1 min cu ce spune Dr Joel Wallach în limba română, care la 83 ani, încă vorbește despre importanța colesterolului în organism și cu ce minerale se hrănește creierul.

Margarina a fost promovată de Hitler pentru că ținea mult la soldați pe front.

A fost un update de la biscuiți: bi-scuiți = de 2 ori procesați.

 

Margarina este la o moleculă distanță de plastic.

Poți verifica acasa: 2 linguri de margarină și 2 linguri de untură, și le lași pe pământ 10 zile. Te uiți zilnic să vezi care din aceste 2 zone, va fi acceptată de natură și va fi integrată și care nu.

Untul procesat are proprietăți similare cu margarina, doar că are mai mulți acizi grași, ceea ce face ca să fie mai hrănitor, decât toxic.

Dar compoziția supremă, o deține grăsimea solidă, sau animală, care de fapt sunt ”pachete” de uleiuri vegetale ”pe care animalul le-a integrat cu glorie” pentru a servi regnului superior, adică nouă.

 

Prin urmare, de ce ni se spune să renunțăm la grăsimi?

Se spune: ”la orice fel de grăsimi.”

Da, e necesar să renunțăm la grăsimi de la patiserii, pentru că sunt uleiuri rafinate și toxice.

Și e necesar să integrăm grăsimi solide, pentru că sunt ”împachetate” de acizi grași și celula se reface cu și prin ei.

 

Dar cine are timp să mai explice azi aceste lucruri?

E mai bine să zicem: ”renunțați la toate grăsimile” pentru binele domniilor voastre!

Dar e bine pentru cine? Pentru cine va încasa tratamentele pe care le va da pentru cei care vor avea creierul ”bușit” la o vârstă înaintată?

Dar pentru că tu, știu că deții o anume magnitudine a cunoașterii, probabil că folosești grăsimea cu mare încredere peste tot și cât mai des. Ai trecut de faza teoriilor și a propagandei.

Colesterolul, așa cum spune și Dr Joel în filmul de mai sus, este necesar creierului. Colesterolul bun sau HDL, care e plin de acizi grași necesari, reface constant funcția creierului, ca omul să nu ajungă ”debil, dement sau să nu știe că are cot”.

Prin urmare, aceste lucruri le vom aprofunda în 2 evenimente magice despre: Leacuri, Remedii și Elixiruri Tămăduitoare. Azi 3 iunie cu webinar gratuit și te înscrii de aici, și ulterior pe 10 și 17 Iunie cu masterclass plin de lucruri colectate și verificate și te înscrii de aici. Ambele la ora 21.00.

Creierul tău este puterea rațiunii, logicii, argumentului, bunul simț și a memoria vieții.

Prin el, accesăm sau filtrăm ce ne trebuie și ce nu ne trebuie.
Prin el, judecăm și decidem, prin capacitatea lui de atenție susținută și procesare.

Fără el, e nevoie de determinarea altuia să rămânem în viață.

 

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0