Cine de fapt ne poate prelungi cu adevărat viața

Cine de fapt, ne poate prelungi cu adevărat viața?

Una din secretarele care îmi ținea ”secretele”, adică evidența la mai multe procese, mi-a spus într-o zi că viața omului nu poate fi modificată în destin, și că ”ce este scris, este în frunte pus”. Cunoști vorba asta?!

Am cugetat deseori la ea și mi-a fost dat să întâlnesc oameni, care din punct de vedere funcțional și fizic erau inapți la viață, totuși trăiau. M-a pus pe gânduri să descopăr cauzele menținerii acestora, în viață.

Astfel am realizat că mare parte din copilăria lor a fost determinată de acțiuni naturale și nu de cele artificiale. Ei au crescut prin diverse procese care însemna, cum am spune noi ”de pe glie adunate”, adică copilandri care încă mai zburdau cu tălpile goale prin noroi, mai sorbeau un lapte proaspăt de capră, stăteau corespunzător la soare, aveau hrană pregătită pe sobă care nu era arsă.

Toate aceste beneficii esențiale adaptării ADN-ului nostru la autocreația lui constantă, înseamnă ”flux mai mare de energie în celule”. Astfel nucleele celulelor, au fost ”stimulate” să producă, din ele însele, energie consistentă care promiteau o viață lungă.

Scopul longevității l-am putea numi: ”a rămâne pe aici până toate lecțiile sunt învățate”, că altfel nu are rost să chinuim pe nimeni cu dorințele sau poftele noastre materiale. Și nici să întreținem consumerismul din resursele planetei.

Viața poate fi prelungită, în mod evident, dar nu doar de noi, ci de relația pe care o avem cu ce este deasupra noastră. Relația dintre noi și Nemărginirea Sa, ”care se află distribuit și care își trăiește existența, prin toate ființele create care trudesc în mod colectiv spre creșterea acestei lumi.”

Relația aceasta, aici pe pământ, poate fi definită astfel: ”mănâncă, simte și gândește ca și cum ai fi Dumnezeu”.

Anul acesta 2024, în virtutea celor de mai sus, vom experimenta în 2 tabere, situația întineririi, revitalizării și longevității:

Tabăra de la Măgura – 6-9 Iunie, Program Aici

Tabăra din Madeira – 28 Sept – 5 Oct, Program Aici

Aceste 2 retreat-uri au program All Inclusive și sunt pregătite într-un mod de funcționare antrenant, pe nutriție, mindset și exerciții.

Locurile sunt limitate la ambele, 14, respectiv 17, iar pe fiecare pagină apar toate detaliile evenimentelor, cât și locurile disponibile.

Pentru alte detalii pentru lămuriri sau clarificări legate de cele 2 evenimente, poți lăsa reply aici sau pe whatsapp 0750674646.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0