Motivatia – esti Cineva? sau Cine Esti?

mintea este ca o parasuta, motivatia

In masura in care motivatia noastra apartine noua si doar noua, atunci ea este mai usor de disciplinat.

Multitudinea de oportunitati pe care le avem de cand devenim adolescenti si pana cand pufaim la batranete, este in egala masura cu deschiderea mintii noastre la tot ce ne inconjoara.

Spunea un mare chitarist american ” Mintea este ca o parasuta, ai grija sa se deschida, daca vrei sa sari cu ea “.

Deschiderea mintii este inteleasa prin acceptare, dupa intelegere si dupa sete de cunoastere. Ea este martora la disciplina pe care noi o cautam in viata, dar ea uneori nu stie ca doar cu ajutorul ei o facem. In masura in care motivatia noastra apartine noua si doar noua, atunci ea este mai usor de disciplinat. Cand mintea noastra este motivata de valorile si modul altora de viata, ea va fi influentata ca asa vei putea face sau obtine si tu. Cu cat mai multe alte valori urmaresti cu atat mai mult vei cauta sa atingi perfectiunea dorita in motivatia ta. Ceea ce e bine sa stii, inainte sa te apuci, este ca, efortul pe care il ai de introdus in schema este dublu. De ce? vei intreba. Doar pentru ca valorile si motivatia nu sunt ale tale. Ci ale altor indivizi care nu stii exact cum au ajuns ei sa le indeplineasca. Ceea ce vezi tu, este faptul ca ai au realizat / atins. Nu stii sacrificii, eforturi si greutati pe care ei le-au adus.

Propunerea este simpla, cauta mai mult in interior si mai putin in exterior.

Interiorul sunt simturile, senzatiile, emotiile TALE, vis-a-vis de ce vrei. Nu ale altora pentru ce cred ei ca poti face tu.
Ceea ce poti face, este sa urmaresti rezultatele altora si sa le treci neaparat prin filtrele tale.
Filtre care iti usureaza atingerea obiectivelor tale.
Nevoia de a fi ‘Cineva’ (asa cum spunea Martin Luther King : ” Omule, adu-ti aminte, ca oricine crezi ca esti, tot timpul esti Cineva”) este in stransa legatura cu exteriorul si cu ce vrea el de la tine. Nevoia de a fi Cine Esti si ce Vrei sa Devii, este in stransa legatura cu interiorul tau. Cu non identificarea cu exteriorul.

Afirm cu mana pe inima si inima la ce scriu, ca nevoia de a fi Cine Esti, duce la implinire prin mijloace proprii si nu la zeci de ganduri despre ce cred altii ca poti deveni.

Antrenament Mental = Viata Fericita = Putere si Vointa
Imparte aceste randuri si vei ajuta sa transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede si linistita, te saluta

Ai pareri? Comenteaza mai jos cu spor

Shopping Cart
0