educatia opreste sclavia

Sclavia este lipsa de educație. Educația oferă Libertate și Sănătate.

Bună om drag,

Mai nou tehnologia oferă oportunități de acces la oameni din întreaga lume. Astfel, unii pot ieși din sclavie.

E instrumentul prin care oamenii comunică și se cunosc, întâlnesc și fac copii sau afaceri împreună.

Sistemul social în care trăim este beneficiul primit, cu toate ramurile lui împânzite pentru a împrumuta co-participarea energiei omului la destinația sistemului social.

În fiecare sistem este o gândire care comandă și una care execută.

Blocul sau casa unde stai, e făcut pe același principiu. Jobul pe care îl lucrezi, la fel.

O linie de cale ferată la fel.

Omul care nu muncește este cel mai influențabil, pentru că are timp să urmărească ideile altora și nu pe ale sale.

Un un om muncitor se auto-influențează constant prin propriile decizii, riscuri și momente de responsabilitate sau asumare, pentru că vede prin muncă de ce este și ce nu este în stare.

Diferența între aceștia, este că cei din urmă primesc energia, resursele și timpul celor dintâi. Are sens pentru tine (nume)?

Cei care stau la cafele, baluri și bârfe, nu au ajuns la nivelul să caute și nici să aibă măcar curiozitatea reală, cum să vindece pe cineva bătrân din familie, sau cum să-l ajute să transforme ultimul și cel mai relevant capitol pe lista de atribute ale ființei umane, adică ”moartea”.

Sclavia susține economia unui sistem care este rânduit tot timpul de sus în jos, pentru că oricum ”șefu îi șef și-n pielea goală”, pentru că ”ordinele nu se discută, ele se execută”, din simplul motiv că dacă omul care le primește era în stare, adunând toate atributele sale interioare ”să dea ordine”, atunci ar fi fost el în dreptul șefului, și nu în locul executantului.

Libertatea este metoda de exprimare fără constrângeri limitative, mai exact metoda de manifestare a ”lumii interioare fără participarea programelor însușite social, cum ar fi educația de multe ori nenecesară a bunelor maniere”.

Sănătatea este instrumentul prin care Libertatea se manifestă.

Ea este fundamental necesară oricărei atitudini dorite.

În cazul omului de rând, sănătatea este precară pentru ca mintea și inima lui nu sunt pregătite să caute, să fie curioase, să verifice și învețe, să studieze.

În cazul celor din conducerea unor sisteme (religioase, politice, sociale, educaționale), sănătatea este superioară pentru că au acces și la ce studiază oamenii de rând, cât și oamenii de știință.

În acest caz este youtube sau alte platforme unde se împarte viața interioară a omului și practicile sale. Unii beneficiază prin practică, alții insulții, alții refuză.

Pachetul Vraci de pe CursuriVideo.ro este destinat pentru aceia care sunt muncitori în ograda proprie și au bun simț față de ce cosmosul acesta imens care le oferă zilnic atât de mult prin ”vibrațiile și frecvențele Divine” ale Sale.

Simplul filtru prin care fac acest lucru, departajarea, sunt banii investiți, adică ”miros” asumarea și responsabilitatea internă a omului.

Aceștia se autodefinesc prin educație constantă și pot deveni lideri în toate sectoarele disponibile social, pentru vindecarea ființelor umană, spre iubirea și prețuirea vieții.

Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0