Plan Strategic pentru divertismentul marionetelor de la Circ

Când eram mic, lângă Sala Sporturilor din Galați, pe un platou care invita mase întregi de oameni să vină la echipa de fotbal ”Dunărea Galați”, al cărei jucător activ am fost până la 19 ani, când din proprie prostie sau vanitate, m-am luat la ”trânte” cu portarul echipei mele, dintr-o glumă prostească pe care o făcuse asupra unui coleg.  Așa am renunțat la fotbal și bine am făcut.

Pe acea vreme, pe acest platou de lângă stadion am văzut primul circ. Am gonit în spatele circului, însetat să mă strecor să văd animalele sălbatice și frumusețea lor. Am aflat, cu mirare, că erau chinuite, pentru că fuseseră probabil ”vândute” prin diferite metode de braconaj de prin ”țările calde” și ”păstrate” în niște containere.

După ce mi-am satisfăcut curiozitatea, am înțeles ulterior diferența între animalele sălbatice și cele ”domesticizate pentru distracția unor oameni care nu știu ce să facă cu timpul lor”, prin faptul, foarte curios pentru mine, că cele sălbatice când te privesc în ochi, așa cum le-am văzut zile în șir în câmpiile stepei imense din Tanzania și Kenya, numită ”Serengeti”, îți ”taie respirația” pe loc când ai contact vizual cu ele. Într-o opoziție imensă cu cele văzute la circ, care păreau ”adormite sau sedate”.

Atunci am realizat că oamenii care veneau să vadă acele animale atrofiate de viața lor naturală pentru niște oameni deja atrofiați și ei de viața lor naturală, era un proces care, pe suprafața acestei planete, se întâmpla destul de des.

Am început cu deplină putere să investighez pe suprafața planetei această malefică atitudine prin care omul se folosește de natură ca să se distreze.
Deducțiile au fost nenumărate pentru am constatat cât de bine ”instalat” era programul de a lua obiecte sau animale din natură pentru a arăta copiilor unor familii instabile emoțional, cum ne putem distra în natură, și nu cum putem să ne ”contopim” cu ea.

Ei bine, toate aceste investigații mi-au adus inițial un gust amar.
Ulterior, după mulți ani, chiar recent, am văzut cât de puternică este legătura între acest comportament și atitudinea oamenilor care caută să fie distrași de propria lor viață anostă, pentru a-și îndrepta atenția spre ceva din afară, care să ia ochii, ca de exemplu:

  • Festivaluri de muzică
  • Concerte sau baluri caritabile
  • Meciuri și stadioane pline
  • Circ și evenimente asemănătoare
  • Social media și Mass Media

Instrumentele sunt ”egregoare” de energie colectivă, în care omul nu mai are propria sa putere și energie, depinzând de cum ”se mișcă” masa de oameni de lângă.

Atunci am început să gândesc un plan, și după încă 2.
Am pus 3 planuri aici, pentru aceia care vor să lucreze cu ei înșiși și nu cu ”masele de energii colective” care seamănă cu un plan strategic de ”sedare” globală.

În funcție de direcția ta, îmi poți scrie la contact@alexandruplesea.ro, care este direcția ta.

Calde îmbrățișări!
Rămâi cu bine!

Shopping Cart
0