Cheltuieli Alimentare și Sănătate Maximă cu 200-250 ron pe lună

Cheltuieli Alimentare și Sănătate Maximă cu 200-250 ron pe lună

Pare bizar la început.
Cum adică 200-250 ron pe lună, pe mâncare?
Nu se poate, vei zice. ”Nu te mai poți hrăni azi cu acești bani, în 30 de zile dintr-o lună, pentru că ar însemna o medie de 8 ron pe zi bani de hrană”

Când știm că doar o cafea sau o apă, costă mai mult.

Ei bine, câteva trucuri, care nu sunt disponibile publicului larg și nici nu pot fi, le vei descoperi pe Youtube Live, Luni seara 30 Oct, ora 21.00, unde vom expune principalele moduri de organizare pentru a putea să trăim sănătoși și fericiți cu 200-250 ron pe lună.

Consumerismul de azi invită pe oricine ”are gura căscată” să consume dintr-o nefericită ”stare de inerție incoerentă” a omului, toate produsele aspectoase, parfumate, colorate sau ambalate corespunzător stimulilor care sunt măsurați științific prin rapiditatea deciziei de a cumpăra repede, instinctiv, impulsiv și mult, de oriunde aceste lucruri sunt afișate pentru simțurile atrofiate ale unui simplu ”muritor de rând”.

Natura consumerismului cere ca azi un om ”cumsecade” să aibă, în România, un anume standard social și să cheltuie, datorită orchestrării la care este expus de mic copil, produse alimentare cu valoare egală sau mai mult de 1500-2000 ron lunar, doar pentru el însuși, pe mâncare.

La o simplă și banală aproximare, un om în 10 ani, cheltuie aproximativ 240.000 ron, aprox 50.000 Euro doar pe alimente, care, în mare parte, sunt aproape goale din cauza proceselor termice avute înainte ambalării lor.

Altfel spus, un biped incoerent în măsurarea efectelor acțiunilor sale, nu va realiza acest fapt financiar, al faptului că aprox 70 % din viața lui, o petrece muncind pentru niște hârtii cu care cumpără ceva de mâncare complet nevaloros.

În virtutea acestor lucruri, am 3 evenimente pentru tine, în următoarele 4 săptămâni:

1. 30 octombrie – pe Youtube Live: Cheltuieli Alimentare & Sănătate Maximă (sub 200 ron pe lună). Setează memento de aici

2. 6 noiembrie – Webinar Online GRATUIT: Cum trăiesc cu 200 ron Nutriție pe lună. Înscriere dând click aici.

3. 13 & 20 octombrie – Masterclass Online: 12 Soluții Alimentare aproape Gratuite pentru Sănătate Maximă. Înscriere dând click aici.

În aceste evenimente, nu vom discuta despre a-ți face livadă, seră, sau a merge în pădure spre a culege, ci despre a profita de soluțiile oferite social pentru a putea să ne susținem jobul, activitatea familială și personală la cel mai înalt nivel.

Shopping Cart
0